7 vacatures gevonden

Sr. Salarisadministrateur / Applicatiebeheerder bij NWO

Den Haag - NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek)

Sr. Salarisadministrateur / Applicatiebeheerder bij NWO Als medewerker PSA werk je aan de algemene ondersteuning in het HR- en Salarissysteem, de salarisverwerking en het opstellen van rapportages. Dat betekent dat je bezig bent met • het voorbereiden en verwerken van mutaties in de systemen, het verrichten van controlewerkzaamheden en het maken van salarisberekeningen. Vanzelfsprekend ben je in deze rol in staat zelfstandig de maandelijkse salarisverwerking te verzorgen. • Verder ben je samen met de Functioneel Beheerder verantwoordelijk voor het onderhoud op de systemen binnen de PSA. • Daarnaast geef je voorlichting en advies aan medewerkers over administratieve en arbeidsvoorwaardelijke zaken en werk je veel samen met de P&O adviseurs in de nog in te richten frontdeskfunctie. Tenslotte ben je in staat zowel standaard- als maatwerkrapportages te maken op het gebied van P&O en Salarisadministratie ten behoeve van de interne organisatie. Denk hierbij aan stuurgetallen en trendlijnen waarmee je de organisatie ondersteunt in haar doel: een verdere groei naar volwassenheid. Je trekt conclusies uit de rapportages en je adviseert samen met het team aan het MT P&O. Kortom, je bent een allrounder op het gebied van Personeels- en Salarisadministratie! We zijn daarom op zoek naar een ervaren medewerker PSA (32-38 uur) per week.

1 December 2022 - lees meer ...

Financieel administratief medewerker

Den Haag - Bollard Accountants & Belastingadviseurs

Financieel administratief medewerker Bollard Accountants √ belastingadviseurs, Den Haag Fulltime: 32-40 uur Ben jij de onmisbare steunpilaar in ons accountantskantoor? Je houdt van gestructureerd werken. Administratiewerk saai? No way! Jij bent de ster in ons team. De vaste sterke kracht die de (assistent) accountants ondersteunt en zorgt dat alles intern op rolletjes loopt. Zoek je werk waar je je in vast kunt bijten? Waarin je je kwaliteiten kunt vergroten? Word dan onze nieuwe financieel administratief medewerker. Wanneer je gaat werken bij Bollard Accountants & Belastingadviseurs, merk je meteen dat het net even anders gaat dan bij de meeste accountantskantoren. Hier draait het niet alleen om wat je kan, maar om wie je bent. Dat jij over de nodige kwalificaties beschikt, nemen we aan. En als er vaardigheden zijn waarin je nog training kunt gebruiken, helpen we je. Het is vooral je persoonlijkheid die we belangrijk vinden. Ben je betrouwbaar en een aanvulling op het team? Kun je zelfstandig werken en leg je gemakkelijk contact? Ben je loyaal? Dan ben jij de financieel administratief medewerker die we zoeken. Jouw werkzaamheden bestaan vooral uit het verwerken van de boekhouding voor de cliënten. Je verzorgt de administratie (kas, bank, debiteuren/crediteuren) van cliënten, deze zijn in hoge mate geautomatiseerd. Je stelt de specificaties van grootboekrekeningen (zoals de activastaat) op en werkt de kolommenbalans uit, met onder andere de LJP en overlopende posten. Ten behoeve van de jaarrekeningen verricht je de voorbereidende werkzaamheden voor de assistent accountant. Je hebt contact met de cliënt om gegevens te verkrijgen en als de receptioniste afwezig is, kun jij gerust de honneurs waarnemen. Begrijp je het al? Het administratieteam is de ruggengraat van ons kantoor! Schrik niet van het takenpakket. Je wordt bij ons goed ingewerkt. En wil je gewoon even advies van een collega? Dat kan altijd; alle deuren staan open. Ook die van de partners. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wil je verder groeien? We bieden uitgebreide studiemogelijkheden aan. Wil je aangepaste werktijden? Alles is bespreekbaar.

28 November 2022 - lees meer ...

Frontoffice medewerker

Hilversum - Polestar Capital

Is de klant koning voor jou en krijg jij energie van het helpen van onze klanten? Als frontoffice medewerker ben jij het visitekaartje van het Nationaal Warmtefonds. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten die een lening aanvragen. Je staat de klanten enthousiast te woord om de vragen te beantwoorden, maar weet ook tijdig het gesprek af te ronden. Merk jij dat er veel dezelfde vragen binnen komen, dan deel jij deze informatie met je collega’s zodat wij de informatie op de website kunnen aanpassen. Wij zijn een snelgroeiende en informele organisatie, met volop kansen voor jou. Samenwerken vinden wij erg belangrijk en jouw inbreng wordt vanaf dag één gewaardeerd. Jij kunt meebouwen aan het team en onze dienstverlening. Daarnaast draag je met jouw werkzaamheden direct bij aan de verduurzaming van Nederland. Ook denken wij graag mee over jouw ontwikkeling. Zo kun je doorgroeien naar een rol als senior frontoffice medewerker, kredietacceptant of backoffice medewerker. De verantwoordelijkheden als frontoffice medewerker? Je helpt klanten bij hun aanvraag van een lening. Je beantwoordt vragen via de telefoon en e-mail over onder andere de offerte. Je denkt proactief mee aan eventuele verbeteringen aan de operationele processen en de website en maakt hiervoor ook verbetervoorstellen.

22 November 2022 - lees meer ...

Financieel Administratief Medewerker

's-Hertogenbosch - PALI Group

PALI Group is één van de grootste veehandelsorganisaties en vleesproducenten van Europa. Een betrokken partner die adviseert en begeleidt. We streven ernaar om in de hele kalver-, varkens- en geitenketen een toegevoegde waarde te leveren. De groep kent een cultuur die gekenmerkt wordt door flexibiliteit, vakmanschap, korte lijnen en loyaliteit. Paridaans & Liebregts, onderdeel van PALI Group, is internationaal actief als partner van veehouders en handelaren van kalveren, varkens en geiten. Voor de afdeling administratie zijn we op zoek naar een: Financieel Administratief Medewerker (Fulltime) Functieomschrijving: Je voert zelfstandig en in teamverband een volledige (financiële) administratie. De financiële administratie is onderverdeeld in diverse teams, ieder team neemt een stuk van de administratie voor zijn rekening. Dat wil zeggen dat je zowel inkoop- als verkoopfacturen boekt, bankboekingen en kasboekingen uitvoert, (tussen)voorraden controleert en registreert en periodieke rapportages oplevert. Je houdt contact met leveranciers en klanten, en ook met interne in- en verkoopafdelingen. Je registreert goederen- en dierbewegingen in diverse systemen en assisteert collega’s bij hun werkzaamheden tijdens verlof en bij drukte. Tevens beantwoord je vragen en verzoeken vanuit het bedrijf naar (financiële) informatie. Kortom: een dynamische functie waarbij je in aanraking komt met alle aspecten van de financiële administratie. Deze functie is enkel fulltime te vervullen.

16 November 2022 - lees meer ...

Senior financieel medewerker

Vlaardingen - Waterweg Wonen

Ben jij een kei in het voeren van complexe financiële administraties? Vind je het leuk om kartrekker te zijn van een team van 5 financieel medewerkers? Zet je je graag in voor de borging van de kwaliteit en het optimaliseren van de inrichting van processen en automatiseringssystemen? Dan maken we graag kennis met jou! Wat ga jij doen? Je neemt als senior financieel medewerker zelfstandig en in teamverband allerlei werkzaamheden voor je rekening. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van het administratieve proces en je levert tijdig de juiste informatie op in de vorm van rapportages en analyses. • Je voert en controleert zelfstandig de grootboekadministratie. Je analyseert complexere balansposten en legt onderlinge verbanden tussen grootboekrekeningen; • Je verzorgt de periodieke afsluitingen en stelt jaarrekeningdossiers op inclusief onderbouwing daarvan; • Je stelt complexere aansluitingen vast en monitort de tussenrekeningen, balansspecificaties en resultatenrekeningen. Je beschikt over de nodige kennis om de verhoudingen hiertussen uit te zoeken; • Je ondersteunt de medewerkers financieel economische zaken bij diverse projecten en werkzaamheden; • Je bent kerngebruiker voor ons ERP-systeem Cegeka Empire.

14 November 2022 - lees meer ...

Sales Controller

Nieuwkuijk - Daelmans Banket B.V.

Ter vervanging van een collega van onze Finance & Control afdeling zoeken wij een Sales Controller (32-40 uur) Profiel: Als Sales Controller binnen een dynamische organisatie kom jij optimaal tot je recht. Jouw functie bestaat kortweg uit analyseren, rapporteren en adviseren (rol van ‘sparring partner’). Jouw belangrijkste gesprekspartners zijn de Commercial Manager en Account Managers. Daarnaast schakel je veelvuldig met jouw collega’s binnen het Finance & Control team en Customer Service. Je krijgt dus de kans om substantieel en tastbaar bij te dragen aan het resultaat. Kortom, een verantwoordelijke en uitdagende rol met volop ontwikkelmogelijkheden binnen de functie! Wat ga je doen? • Je voorziet het commerciële team en management van periodieke en ad hoc analyses m.b.t. sales resultaten, waaronder trends en marges per afzetgebied, klant en/of productgroep; • Je volgt de financiële resultaten en zet deze af tegen de organisatiedoelstellingen; • Met jouw ‘sense of business’ leg je in jouw analyses de vinger op de zere plek: je zet cijfers gemakkelijk om in managementinformatie; • Overtuigend breng je jouw bevindingen op een prettige doch kritische manier onder de aandacht; • Je bent proactief en signaleert verbeteringen binnen en buiten de eigen afdeling en voert deze door; • Je verzorgt een actief debiteurenbeheer, met support vanuit het Financial Control team; • Je assisteert bij de planning & control cyclus (budget/forecast) en extra analyses met betrekking tot sales gerelateerde vraagstukken en projecten; • Als een echte teamspeler ondersteun je je eigen afdeling bij diverse administratieve werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor de periodieke activiteiten, zoals de periode- en jaarafsluitingen en accountantscontrole; • Op dit moment bevat deze rol nog deels administratieve activiteiten, die mede door de toekomstige ERP implementatie, proces optimalisatie en jouw verbeteringen geautomatiseerd of overgedragen kunnen worden.

22 September 2022 - lees meer ...

Junior Accounts Payable Assistant

Velsen-Noord - Crown Van Gelder B.V.

Wij zijn op zoek naar een: JUNIOR ACCOUNTS PAYABLE ASSISTANT Papier is het meest natuurlijke stukje hightech. Crown Van Gelder maakt in Velsen op twee papiermachines 180.000 ton speciaal papier. Meer dan 300 soorten voor vele toepassingen. Je kunt hierbij denken aan papier voor etiketten, draagtassen of high speed inkjet printers. Dit doen wij al 125 jaar. Altijd innovatief met een focus op duurzame oplossingen. Een mooi voorbeeld hiervan is ons papier op basis van suikerbietenvezels, een alternatieve vezelbron uit Nederland met 80% lagere milieu-impact. We zijn met 250 medewerkers groot genoeg voor een professionele organisatie en klein genoeg om iedereen te kennen. We hebben korte interne lijnen, een informele werksfeer en waarderen initiatief. De kernwaarden van Crown van Gelder zijn waardegericht, duurzaam, vernieuwend en verbindend. Wat ga je doen? Als junior assistant accounts payable ga je onder begeleiding van de senior medewerkers de grondbeginselen van een crediteuren administratie leren. Wellicht een hele mooie opstap richting een allround medewerker functie op de financiële administratie! Een hele vette dynamische uitdaging in een low profile omgeving. Er is volop ruimte om verbetermogelijkheden aan te dragen. Hierin is jouw input belangrijk! De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de verwerking van inkoopfacturen, dit houd in dat jij tijdig en accuraat facturen inboekt, de facturen controleert op juistheid en telefonisch contact hebt met leveranciers via de telefoon en e-mail. Ook voer je voorbereidende werkzaamheden uit voor het betalingsproces. Een belangrijk onderdeel hiervan is het tijdig intern aanmanen van de nog te autoriseren facturen. Hierdoor heb je met veel verschillende collega contacten en zal je duidelijk zichtbaar worden in de organisatie. En als een leverancier een vraag heeft over een betaling? Dan ben jij het eerste aanspreekpunt! Tussen de werkzaamheden door loop je buiten een rondje met een aantal collega’s of houd je met je collega’s een wedstrijdje hooghouden! Work hard, Play hard!

31 Augustus 2022 - lees meer ...

Filteren