17 vacatures gevonden

Payroll Adviseur

Amersfoort - Raet

Als Payroll Adviseur het verschil gaan maken voor onze klanten? VISMA Raet heeft voor haar locatie in Amersfoort een vacature voor een Payroll Adviseur Zo bouw je met ons mee Als Payroll Adviseur in ons Not For Profit team werk je (zoals de naam al zegt) aan onze oplossingen voor de zorg en overheid. In deze rol ben je van a-z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van mutaties voor een eigen groep klanten. Dat doe je niet alleen op kantoor; er vind regelmatig overleg met de klant op locatie plaats. Daarnaast werk je in een multi client omgeving samen collega's voor 1 of meerdere andere klanten, elk met hun eigen CAO's en regelingen. Dat maakt jouw werk uitdagend en divers. Als marktleider in deze sector (en als IT Software bedrijf) is continu willen verbeteren en de Lean-filosofie verankerd in ons DNA. Wij zetten alles op alles om onze klantwaarde te maximaliseren. Als payroll adviseur heb jij zelf een belangrijke rol in het realiseren hiervan. Dat doe je door klanten proactief te adviseren, salarisadministratieprocessen streng (maar rechtvaardig) onder de loep te nemen en, als er kansen liggen, daar samen met jouw IT collega's werk van te maken. In deze rol houdt jij je daarnaast bezig met het coachen en begeleiden van junior payroll adviseurs, zodat we als team onze dienstverlening steeds verder kunnen verbeteren. Ruimte om door te groeien naar een rol als HCM of Product consultant (denk: sparringpartner van organisaties met meer dan 1.000 medewerkers), Product Owner of Teammanager zijn er genoeg, vele collega's zijn je daarin al voorgegaan. Ook leuk: bij ons werk je niet samen met 'een paar' collega's, maar ruim 200 payroll specialisten. En al die collega's staan open voor jouw ideeën en inzichten!

16 Januari 2020 - lees meer ...

Boekhouder

Heerlen - Noteborn

Ben je diegene die onze afdeling Financiën kan runnen en op termijn kan doorgroeien naar een voltallige Hoofd boekhouding? Noteborn heeft voor haar locatie in Heerlen een vacature voor een Noteborn heeft voor haar locatie in Heerlen een vacature voor een Boekhouder Afdeling Financiën: In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de verzameling, verwerking en registratie van de financiële stromen binnen Noteborn. Daarnaast ben je gesprekspartner van het management en zorg jij dat het management inzicht heeft in de financiële positie van Noteborn. Dit doe je samen met een administratieve kracht. Wat ga je doen als Boekhouder? • Bijhouden van dagboeken en grootboekrekeningen. • Afsluiten per periode van grootboekrekeningen, controleren van de verwerking van alle mutaties, juistheid van (door)berekeningen van kosten. • Uitvoeren van crediteurenadministratie en voorbereiden van betalingen. • (Laten) bewaken van debiteurenadministratie, beoordelen van saldi, (laten) opstellen en accorderen van betalingsregelingen en initiëren van eventuele incassoactiviteiten. • Opmaken en bespreken liquiditeitsplanning. • Aangifte doen van BTW en ICP. • Samenstellen rapportages richting management. • Opstellen concept jaarrekening. • Financiële controle. • Verbetering ontwikkelen en uitwerken voor de uitvoering van de boekhouding. • Oplossen van voorkomende problemen. • Back up van de financiële administratie.

23 Januari 2020 - lees meer ...

Senior financial controller

Hilversum - De Alliantie

Senior financial controller De Alliantie wil mensen een thuis bieden, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst! Daarom werken we aan een gevarieerd aanbod van betaalbare, goede huizen in fijne buurten. Dit doen wij duurzaam, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten. Bij deze prachtige organisatie, waar je volop kan ondernemen en waar we staan voor duurzaamheid en innovatie zoeken wij op het hoofdkantoor in Hilversum een senior financial controller voor 36 uur per week. Wat ga je doen Je bent mede verantwoordelijk voor interne periodieke en adhoc rapportages met operationele resultaten en analyses. Je stelt externe verantwoordingsrapportages op en je draagt jouw steentje bij aan de verdere professionalisering van de afdeling en implementatie van aangepaste rapportage vereisten.Samen met collega's draag je zorg voor opstellen van juiste en tijdige rapportages en analyses, zoals: - (Geconsolideerde) jaarrekening; - Rapportages toezichthouders, waaronder dPi (de Prospectieve informatie) en dVi (de Verantwoordingsinformatie); - (Meerjaren) begrotingen en prognoses; - Interne (kwartaal- en maand) rapportages; - Aedes-benchmark; - Opstellen van projectplannen en bijdragen aan de praktische uitvoering van projecten; - Meerjarenramingen van jaarrekening- en verslaggevingsrichtlijnen. Wat neem je mee Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond bij voorkeur richting Accountancy, daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en in bovenstaande werkzaamheden. Het is een absolute pré, wanneer je brede kennis en affiniteit hebt met financiën, treasury en fiscaliteiten. Wie ben jij Onderstaand vind je een aantal competenties en kwaliteiten waar jij je helemaal in herkent; - Enthousiaste doorzetter - Zelfredzaam en ondernemend - Analytisch en planmatig sterk - Hands-on teamplayer Wat bieden wij Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband; Een goed salaris, tussen de € 4.368 en € 6.068 bruto per maand op basis van 36 uur; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder; - Flexibel werken vinden we belangrijk, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is - Veel ruimte voor opleidingen & persoonlijke ontwikkeling - Eigen initiatief tonen juichen we toe - Een laptop en telefoon van de zaak vinden we de normaalste zaak van de wereld - Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang; - Je gaat werken in een prachtig nieuw en modern kantoor in Hilversum, op loopafstand van Hilversum C.S. Interesse Enthousiast? Solliciteer via de ''Solliciteer'' button en overtuig ons! Wil je inhoudelijk meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Mohamed el Hessaini, senior medewerker reporting, op telefoonnummer 06-14952121. De procedure Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

16 Januari 2020 - lees meer ...

Junior Payroll Administrator

Amersfoort - Raet

Als Junior Payroll Administrator het verschil gaan maken voor onze klanten? VISMA Raet heeft voor haar locatie in Amersfoort een vacature voor een Junior Payroll Administrator Zo bouw je met ons mee Als Payroll Consultant in ons Not For Profit team werk je (zoals de naam al zegt) aan onze oplossingen voor de zorg en overheid. In deze rol ben je van a-z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van mutaties voor een eigen groep klanten samen met je team. Dat doe je niet alleen op kantoor; er is regelmatig overleg met klanten op locatie. Daarnaast werk je in een multi client omgeving samen collega's voor 1 of meerdere andere klanten, elk met hun eigen CAO's en regelingen. Dat maakt jouw werk uitdagend en divers. Als marktleider in deze sector (en als IT Software bedrijf) is continu willen verbeteren en de Lean-filosofie verankerd in ons DNA. Wij zetten alles op alles om onze klantwaarde te maximaliseren. Als payroll administrator heb jij zelf een belangrijke rol in het realiseren hiervan. Dat doe je door klanten proactief te adviseren, salarisadministratieprocessen streng (maar rechtvaardig) onder de loep te nemen en, als er kansen liggen, daar samen met jouw IT collega's werk van te maken. Bovendien kun je (naast jezelf ontwikkelen tot payroll consultant) doorgroeien naar een rol als HCM of Product consultant (denk: sparringpartner van organisaties met meer dan 1.000 medewerkers), Product Owner of Teammanager. Ook leuk: bij ons werk je niet samen met 'een paar' collega's, maar ruim 300 payroll specialisten. En al die collega's staan open voor jouw ideeën en inzichten!

16 Januari 2020 - lees meer ...

Financieel Administratief Medewerker

Oostzaan - Studio Piet Boon

Als Finance Administrator heb je een breed takenpakket en veel verantwoordelijkheden. Na een inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administraties binnen onze organisatie. Ook dagen we je uit om de processen verder te verbeteren! Je bent tevens verantwoordelijk voor het verwerken en aangeven van de BTW voor de fiscale eenheid per kwartaal. Inkoopfacturen zijn complex vanwege voorraden en bestellingen en vormen een belangrijk onderdeel van de financiële administratie. De functie is voor 32 tot 40 uur per week. We nodigen in het bijzonder mensen met gedegen ervaring uit om te solliciteren! Een greep uit de werkzaamheden – Dagelijks coderen en boeken van facturen en bankafschriften; – Coördineren van betaalstromen waardoor er tijdig aan de verplichtingen wordt voldaan; – Verzorgen van de grootboekadministraties; – Per kwartaal verwerken van BTW aangiften voor de fiscale eenheid; – Verzamelt en verwerkt gegevens voor het opstellen van periodieke overzichten ten behoeve van tussentijdse controles; – Levert een inhoudelijke bijdrage aan de jaarrekening. Signaleert knelpunten bij de uitvoering en doet hiervoor voorstellen ter verbetering; – Diverse overige werkzaamheden van financiële aard.

14 Januari 2020 - lees meer ...

Financieel Administratief Medewerker

Oostzaan - Studio Piet Boon

Als Finance Administrator heb je een breed takenpakket en veel verantwoordelijkheden. Na een inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administraties binnen onze organisatie. Ook dagen we je uit om de processen verder te verbeteren! Je bent tevens verantwoordelijk voor het verwerken en aangeven van de BTW voor de fiscale eenheid per kwartaal. Inkoopfacturen zijn complex vanwege voorraden en bestellingen en vormen een belangrijk onderdeel van de financiële administratie. De functie is voor 32 tot 40 uur per week. We nodigen in het bijzonder mensen met gedegen ervaring uit om te solliciteren! Een greep uit de werkzaamheden – Dagelijks coderen en boeken van facturen en bankafschriften; – Coördineren van betaalstromen waardoor er tijdig aan de verplichtingen wordt voldaan; – Verzorgen van de grootboekadministraties; – Per kwartaal verwerken van BTW aangiften voor de fiscale eenheid; – Verzamelt en verwerkt gegevens voor het opstellen van periodieke overzichten ten behoeve van tussentijdse controles; – Levert een inhoudelijke bijdrage aan de jaarrekening. Signaleert knelpunten bij de uitvoering en doet hiervoor voorstellen ter verbetering; – Diverse overige werkzaamheden van financiële aard.

14 Januari 2020 - lees meer ...

Medewerker AO/IC

Zoetermeer - Dunea

Wil jij je breed ontwikkelen in het werkgebied van AO/IC en vind je het interessant om de processen binnen onze organisatie te leren kennen? Dan is dit de vacature voor jou! Jouw belangrijkste uitdaging bij Dunea De functie van medewerker AO/IC is een brede en afwisselende functie en krijgt met jou een nieuwe invulling. Je werkt nauw samen met vier collega’s binnen jouw cluster, namelijk de adviseur AO/IC, de financieel accountant, de expert projectbeheersing en de proces analist. Je werkt vanuit het domein Financiën en Control (F&C) op het snijvlak tussen accountancy en controlling. Het AO/IC cluster werkt bedrijfsbreed en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de administratieve organisatie en interne beheersing van de financieel gerelateerde processen en de daarbij behorende financiële externe rapportages. Jouw eerste uitdaging is het ondersteunen van het team bij de controle van de jaarrekening door de externe accountant. Dat betekent dat je kritisch bent op de informatie die langs jou komt en dat je ervoor zorgt dat het proces soepel en vlot verloopt. Ook zal je een subsidieloket opzetten waarbij je het aanspreekpunt wordt rondom het proces van subsidieaanvragen en subsidieverantwoordingen. Wat ga je dan precies doen? - Je denkt mee om de organisatie verder te brengen op het gebied van AO/IC ten van aanzien van de financieel gerelateerde processen die risico met zich meebrengen; - Je speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van oplevering van financiële informatie naar externe partijen zoals de externe accountant. Jij ondersteunt bij de eerste toetsing van informatie die aan de accountant wordt opgeleverd, bij de vragen die de accountant uitgezet wil hebben, evenals bij de toetsing van de antwoorden die terugkomen; - Je bent het aanspreekpunt rondom het proces van subsidieaanvragen en subsidieverantwoordingen; - Onder begeleiding van je collega’s binnen het cluster toets je o.a. proces controls en integriteitsaspecten, werk je processchema’s uit en voer je thema-onderzoeken uit op het gebied van interne beheersing; - Je werkt samen met de financieel accountant bij het opstellen van de fiscale aangiftes en het monitoren van de risico- en controlmatrix rondom belastingen. We zien graag dat je per 1 maart begint in verband met de start van de jaarlijkse accountantscontrole. Standplaats: Zoetermeer Aantal uur per week: 32 – 40. Wat vragen we van jou? Je bent een ambitieuze en leergierige assistent accountant of assistent controller die zijn of haar blikveld wil verbreden. Je bent gericht op samenwerken en verbinden. Je legt makkelijk verbanden en vindt het leuk om complexe problemen aan te pakken. Jij durft vragen te stellen als je ergens over twijfelt of zaken onduidelijk vindt en dat doe je op een constructieve manier. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op deze vacature! - Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting bedrijfseconomie, accountancy of control; - Je hebt kennis van en ervaring met administratieve organisatie en interne beheersing aan, dat mag je ook hebben opgedaan tijdens een (afstudeer)stage; - Je hebt affiniteit met het jaarrekening proces, bedrijfsbrede processen, subsidies en belastingen; - Je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van het jaarrekening proces, bedrijfsbrede processen en subsidies en belastingen. Jij verdient - Een salaris van minimaal € 2.775,- en maximaal € 3.967,- (schaal 9) op fulltime basis. Bovenop het maandsalaris krijg je iedere maand een bedrag (het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget) van minimaal €613,- en maximaal €877,- (dit is 22,11% van je maandsalaris, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering); - Naast de 25 vakantiedagen krijg je bij ons 52 uur inzetbaarheidsbudget (op fulltime basis, om in te zetten als vrije tijd, om te verkopen of om te sparen) en de mogelijkheid om nog eens 30 extra vakantiedagen bij te kopen; - Een centraal gelegen modern kantoor in Zoetermeer met openingstijden van 7 uur tot 19 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor grenst direct aan station Zoetermeer en aan de A12; - Een iPhone; - Een fit & vitaal ruimte; een ruimte om te ontspannen en zowel mentaal als fysiek in beweging te zijn, waar onze vitaliteitscoaches tot je beschikking staan; - De tijd en middelen om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak; - Een goede pensioenregeling via ABP-middelloon, met keuzepensioen, arbeidsongeschiktheidspensioen en nabestaandenpensioen; - Diverse vergoedingen (zoals tegemoetkoming in sportabonnement en reiskostenvergoeding); - Een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Kijk voor een uitgebreide omschrijving van onze arbeidsvoorwaarden op: https://www.dunea.nl/over-dunea/werken-bij/dunea-als-werkgever/arbeidsvoorwaarden Voel je de energie? Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Laat je cv bij ons achter via de "Solliciteer" button! Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Kim Fleurkens, (Domeinmanager Financiën en Control) via [email protected] of 06-20170132. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Eva Jacobson, Corporate Recruiter via 06-55697085 of [email protected] Ons selectieproces voor deze vacature bestaat uit 2 selectiegesprekken (met onder andere jouw toekomstig manager en collega’s). Het aanvragen van een VOG maakt deel uit van de selectieprocedure. NB. Deze contactgegevens zijn bedoeld voor vragen van kandidaten en niet voor commerciële doeleinden.

8 Januari 2020 - lees meer ...

Senior medewerker grootboek

Hilversum - De Alliantie

Senior medewerker grootboek Wil jij werken bij een woningcorporatie die prachtige nieuwbouwprojecten ontwikkelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! - 31-1-2020 - Hilversum - 36 uur per week - € 3.369 - € 4.431 bruto obv 36 uur Ieder mens wil prettig wonen en leven. Woningcorporatie de Alliantie helpt daarbij met betaalbare en goede huizen in prettige buurten. Op een duurzame manier, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten. Samen met zo’n 650 medewerkers, verdeeld over 4 vestigingen, zorgen we voor een goede kwaliteit van wonen en leven. Bij deze mooie organisatie, waar je volop kan ondernemen en waar we staan voor duurzaamheid en innovatie, zoeken wij op het hoofdkantoor in Hilversum een senior medewerker grootboek voor 36 uur per week. Wat ga je doen Als senior medewerker grootboek werk je met een team enthousiaste medewerkers! Jij bewaakt de planning, voortgang én kwaliteit van de grootboekwerkzaamheden die jullie samen uitvoeren. Met het team verwerk je de financiële kant van de bedrijfsvoering, gericht op het verstrekken van betrouwbare en relevante informatie. Je rapporteert aan de manager financial services en denkt mee over verbeteringen. Omdat je je altijd op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen op jouw vakgebied, ben je de uitgelezen persoon om de leidinggevenden te adviseren, en verbeteren op het gebied van financiën te vertalen naar de organisatie. Je bewaakt de juiste toepassing van BTW-regelgeving, en informeert (interne) klanten over wijzigingen in wet- en regelgeving of beleid op het gebied van grootboekactiviteiten. Jouw toelichtingen en specificaties leveren een belangrijke bijdrage aan periodieke interne en externe financiële rapportages. Team work makes dreams work! Met jouw team draag je bij aan de besturingsprincipes “samenwerken” en “verantwoordelijkheid nemen”: door actief intern en extern de samenwerking op te zoeken, oog te hebben voor verbeteringen en samen successen te vieren! Wie ben jij Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bedrijfseconomie en/of accountancy) en je hebt werkervaring in een soortgelijke functie óf je beschikt aantoonbaar over de hiernavolgende kennis en competenties; - Je hebt naast financiële, ook fiscale kennis; - Je kan leidinggeven en samenwerken goed combineren; - Je bent zowel mens- als resultaatgericht; - Je bent innovatief en accuraat, en volgt nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op de voet. Wat bieden wij - Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband; - Een goed salaris, tussen de € 3.369 en € 4.431 bruto per maand op basis van 36 uur; - Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder; - Flexibel werken vinden we belangrijk, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is - Veel ruimte voor opleidingen & persoonlijke ontwikkeling - Eigen initiatief tonen juichen we toe - Een laptop en telefoon van de zaak vinden we de normaalste zaak van de wereld - Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang; - Je gaat werken in een prachtig nieuw en modern kantoor in Hilversum, op loopafstand van Hilversum C.S. Interesse Enthousiast? Overtuig ons! Solliciteren kan via de “Solliciteer” button. Als je meer wilt weten over deze vacature, neem dan contact op met Léon Koolen, manager Financial Services op 06-28211443. De procedure Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

20 December 2019 - lees meer ...

Ervaren Salarisadministrateur

Den Haag - Koninklijke Bibliotheek

Ervaren Salarisadministrateur Als ervaren Salarisadministrateur weet jij als geen ander dat de dag waarop het salaris wordt betaald een belangrijke dag is. Iedere maand werk je met de grootste zorgvuldigheid naar deze deadline toe. Jij weet iedere maand op het juiste moment te pieken maar als Salarisadministrateur bij de KB doe je nog veel meer. Wil je weten wat? Lees dan verder. Wat ga je bij ons doen? Als salarisadministrateur ben je als eerste verantwoordelijk voor het correct en tijdig verwerken van de salarissen van onze medewerkers. Maar je bent ook de vraagbaak en sparring partner binnen jouw vakgebied en dat maakt deze baan nou zo leuk. Want als salarisadministrateur bij de KB ben je onder andere ook verantwoordelijk voor: De aangiften loonheffingen, pensioen en IB47. Het opstellen van werkgeversverklaringen. Het geven van adviezen en het maken van berekeningen voor medewerkers met betrekking tot ouderschapsverlof, generatieplan of arbeidsduurwijzigingen. Het laten aansluiten van de loonboekingen in de salarisadministratie en de financiële administratie. Het adviseren over en berekenen van transitievergoedingen. Berekeningen maken van WW duur en betalingen (de KB is eigen risicodrager). Het zorgen voor relevante informatie en overzichten voor diverse stakeholders, zoals de accountant, het management en HRM.

11 December 2019 - lees meer ...

Allround medewerk(st)er financiële administratie (5 dagen per week, Den Haag)

Den Haag - BarentsKrans

Over de functie Ben jij flexibel, proactief en gestructureerd? Dan is de functie van allround medewerk(st)er financiële administratie iets voor jou! In deze functie ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het gehele declaratieproces. Je genereert declaratievoorstellen die in samenwerking met de secretaresses en de juristen uiteindelijk als declaraties door jou worden verzonden. Daarnaast zal je je op termijn onder meer bezighouden met het verwerken van bankafschriften, bewaken van deadlines en beantwoorden van vragen vanuit de organisatie. Je komt te werken in een klein, maar gezellig team dat, naast jou, bestaat uit een financieel manager en zes administratief medewerkers. Over ons BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Met ruim 140 medewerkers werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Onze advocaten- en (kandidaat-)notarissen worden door het secretariaat en diverse stafafdelingen, waaronder de financiële administratie, bibliotheek, facilitaire zaken, HR, ICT en communicatie, ondersteund. Jouw profiel - je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding; - je hebt minimaal drie jaar werkervaring binnen de financiële administratie; - werken met Windows MS Office is voor jou niets nieuws; - je gaat zorgvuldig te werk, bent gestructureerd en accuraat, en - je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt een gezonde dosis humor. Ons aanbod - een fulltime baan (37,5 uur per week) binnen een leuk team; - een vaste werkplek binnen een modern kantoor op een toplocatie in het centrum van Den Haag; - de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of cursussen; - een marktconform salaris met 8% vakantiegeld en een 13e maand, 28 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij onze collectieve zorgverzekering, en - een volledige ov-reiskostenvergoeding. Solliciteren Ben jij de dedicated allround medewerk(st)er financiële administratie die wij zoeken? Stuur ons dan vóór 13 december 2019 je curriculum vitae en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Nando Dons via 070 – 376 07 18 of [email protected] De procedure bestaat in beginsel uit één gesprek.

3 December 2019 - lees meer ...

Financieel Administratief Medewerker

Rotterdam - European Credit Partners

European Credit Partners heeft voor haar locatie in Rotterdam een vacature voor een Financieel Administratief Medewerker European Credit Partners (ECP) verzorgt financiering van MKB-bedrijven om groei te realiseren of de onderneming een zetje in de juiste richting te geven. We noemen dit ‘Vermogen om te groeien’. Wij zijn op zoek naar een analytische financial voor de specialistische rol van Junior Financial Analist. In deze functie draag je zorg voor de cashflow van onze klanten, organiseer je de uitbetalingen en je rapporteert aan de klanten en de interne afdelingen. Als Financieel Administratief Medewerker houd je je voornamelijk bezig met: • Plannen en voorbereiden/uitvoeren van de uitbetalen aan de klanten; • Onderhouden van telefonisch en e-mail contact met de debiteuren/klanten; • Anticiperen en zorgen voor voorspelbaarheid richting de klanten door proactief te communiceren; • Monitoren en indien nodig uitzoeken van saldo verschillen; • Klantverzoeken en -vragen in behandeling nemen; • Verwerken van verrekeningen en andere meldingen vanuit debiteurenbeheer; • Coördineren van bijzonderheden aangaande saldo, uitbetaling etc.

21 November 2019 - lees meer ...

Mitarbeiter_in (m/w/d) Umsatzsteuer, Abwicklung und Prozesse

Berlin - BASF Services Europe GmbH

Mitarbeiter_in indirekte Steuern, Abwicklung und Prozesse (m/w/d) Wir in [email protected] sehen keine Zahlen, sondern Lösungen. Wir denken innovativ, packen an und setzen um. Dabei haben wir immer unsere Kunden vor Augen und spüren den Puls der Digitalisierung. Aufgaben wie Mergers & Acquisition, Finanzierung, das Aufbereiten von Finanzdaten oder das Management von Finanzrisiken sind für uns das kleine Einmaleins. Darüber hinaus sorgen wir für effiziente Finanzprozesse # immer im Austausch mit einer global vernetzten Community. STANDORT Berlin, DE FIRMA BASF Services Europe GmbH ARBEITSZEIT Vollzeit VERTRAGSART Unbefristet EINSATZGEBIET Finanzen & Rechnungswesen REFERENZCODE DE57652810_ONLE_6 AUFGABEN Gehen Sie mit uns Ihren nächsten Schritt in eine digital geprägte Arbeitswelt. Für unsere Umsatzsteuer-Einheit suchen wir kurzfristig zur Erweiterung unseres Teams mehrere Mitarbeiter_innen mit Spaß an der technischen Umsetzung komplexer Umsatzsteuerthemen. - In Ihrer Verantwortung liegen das rechtzeitige und genaue Einreichen von Umsatzsteuererklärungen, Umsatzsteuervoranmeldungen, Zusammenfassenden Meldungen, Intrastat-Meldungen sowie die entsprechende buchhalterische Abbildung. - Dabei liegt Ihr Augenmerk auch auf der kontinuierlichen Optimierung der genutzten technischen Anwendungen, zum Beispiel Tax Compliance Management. - Sie unterstützen bei der weiteren Automatisierung bereits vorhandener Arbeitsabläufe und nutzen Ihren Gestaltungsspielraum bei der Definition neuer Prozesse. - In dieser Schnittstellenrolle stehen Sie in direktem Austausch mit den Umsatzsteuerexperten, den Experten aus den angrenzenden Finanzabteilungen der BASF-Gruppengesellschaften sowie der IT. QUALIFIKATIONEN Sie haben Ihr Studium der Wirtschaftswissenschaften bzw. der Wirtschaftsinformatik, eine vergleichbare Ausbildung oder Ihre Prüfung zum / zur Steuerfachangestellten erfolgreich abgeschlossen. - Idealerweise haben Sie bereits erste Berufserfahrung im Bereich Finanzbuchhaltung / Umsatzsteuer gesammelt oder haben hohes Interesse sich dieser Thematik Schritt für Schritt mit uns zu nähern. - Neben Ihrem guten Verständnis für automatisierte Prozesse und MS Excel, sind praktische Erfahrungen mit SAP R/3, insbesondere den Modulen FI, SD oder MM von Vorteil. - Ihre frische Denkweise und Ihr hohes Maß an Eigeninitiative sowie Entscheidungsfreude setzen Sie stets in lösungsorientierte Handlungen um. - Ihre hervorragenden Kommunikationsfähigkeiten in deutscher oder englischer Sprache können Sie bei der Zusammenarbeit in unseren interkulturellen Teams zur Geltung bringen. - Bitte geben Sie in Ihrem Bewerbungsanschreiben Ihren frühestmöglichen Eintrittstermin sowie Ihre Gehaltsvorstellung an. BENEFITS - Onboarding, das Ihnen den Einstieg erleichtert, damit Sie ab dem ersten Tag Teil des BASF-Teams sind. - Mobiles Arbeiten sowie flexible Arbeitszeiten, damit Sie Ihren Arbeitsalltag und Ihr Privatleben flexibler gestalten und besser vereinen können. - Entwicklungsgespräche und -programme, damit Sie Ihr Potential voll ausschöpfen können. Zusammen können wir viel erreichen. Through the power of connected minds. Wir freuen uns auf Ihre Online-Bewerbung über den Bewerben-Button oder unter www.basf.com/jobs. Ihre Fragen beantworten wir gern: Email [email protected] | Tel 00800 33 0000 33 ÜBER UNS Die BASF Services Europe GmbH im Herzen Berlins übernimmt als Shared Service Center eine Vielzahl von Leistungen für die BASF-Gruppe in ganz Europa. Als ein internationales Team von 2.000 Mitarbeiter_innen aus über 50 Nationen bündeln wir hier Know-how in den Bereichen Finance, Controlling, HR, Procurement, Product Safety und Digitalization. Wir schreiben Teamwork und Engagement groß und leben Diversity & Inclusion Tag für Tag. Bei BASF stimmt die Chemie. Denn wir setzen auf Innovation in unseren Lösungen, auf Nachhaltigkeit in unserem Handeln und auf Verbundenheit in unserem Denken. Und auf Sie. Werden Sie Teil unserer Erfolgsformel und entwickeln Sie mit uns die Zukunft - in einem globalen Team, das Vielfalt lebt und sich für Chancengerechtigkeit unabhängig von Alter, Herkunft, Geschlecht, sexueller Identität, Behinderung oder Weltanschauung einsetzt.

20 November 2019 - lees meer ...

(GEVORDERD) ASSISTENT ACCOUNTANT

Krimpen a/d IJssel - Spek Accountants en Belastingadviseurs

voor de controlepraktijk Omschrijving van de functie Bent u op zoek naar een baan waarbij afwisseling, uitdaging en klantcontact de dagelijkse praktijk zijn? Als assistent accountant voor de controlepraktijk voert u controlewerkzaamheden uit in teamverband bij een divers aantal cliënten. Omdat wij onze medewerkers zo breed mogelijk willen opleiden, zal een deel van uw werkzaamheden bestaan uit andere taken. Bijvoorbeeld het samenstellen van jaarrekeningen, in combinatie met het opstellen van fiscale aangiften. Opleiding Studerend voor RA (HBO Accountancy of Nyenrode) voor de samenstelpraktijk Omschrijving van de functie Heeft u graag dagelijks contact met cliënten en vindt u uitdaging en creativiteit belangrijk? Als assistent accountant voor de samenstelpraktijk voert u de samenstelwerkzaamheden uit in een team en bij verschillende cliënten. Daarnaast leiden wij onze medewerkers graag zo breed mogelijk op. Daarom zal een deel van de werkzaamheden bestaan uit andere taken, zoals het ondersteunen van de accountants bij de wettelijke controle van jaarrekeningen, en bij het opstellen van fiscale aangiften. Opleiding PDB, MBA, SPD, HBO Accountancy of een soortgelijke opleiding.

8 November 2019 - lees meer ...

ENTHOUSIASTE TEAMLEIDER ACCOUNTANT RA/AA

Krimpen a/d IJssel - Spek Accountants en Belastingadviseurs

voor de controlepraktijk Houdt u van klantenbinding en bent u ondernemingsgezind? Bij Spek Accountants en Belastingadviseurs staat u altijd dicht bij de klant. U spreekt onze klanten dan ook vaak persoonlijk en geeft zelfstandig advies. Daarnaast zorgt de diversiteit aan klanten voor afwisseling en uitdaging. In ons kantoor in Krimpen aan den IJssel werkt u bovendien in een open en informele sfeer aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor onze klanten. Uw baan Als teamleider verricht u, in samenwerking met een horizontaal team van accountants, uiteenlopende accountancywerkzaamheden. Het belangrijkste? Dat zijn de wettelijke en vrijwillige controleopdrachten. Tegelijkertijd bent u allround gesprekspartner en adviseur. - U bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en de uitvoering van controleopdrachten, samen met de partner. - U onderhoudt contact met onze klanten, en adviseert hen over diverse aspecten van de bedrijfsvoering. - U bent betrokken bij de acquisitie van nieuwe klanten. - Daarnaast werkt u op een enthousiaste en overtuigende wijze aan de verdere uitbouw van de controlepraktijk, waarbij u het hele team moeiteloos meekrijgt.

8 November 2019 - lees meer ...

Financieel Medewerker

Oosterhout - FietsNED B.V.

FietsNED heeft voor haar locatie in Oosterhout een vacature voor een Financieel Medewerker Je taken en verantwoordelijkheden als Financieel Medewerker FietsNED zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt fietsen. FietsNED beschikt over een uitgebreid netwerk van mobiele monteurs voor service aan huis of onderweg, voor zowel consumenten als bedrijven. De fietsenbranche is volop in beweging. Consumenten en bedrijven kiezen steeds vaker voor bike sharing, het leasen van of financieren van fietsen. Dit doen zij via verschillende kanalen; online, bij de lokale dealer of via FietsNED. Die dynamiek vertalen wij nu bij FietsNED in nieuwe oplossingen zodat onze klanten blijven fietsen. Jouw uitdaging Een nieuwe wereld betekent andere bedrijfsprocessen. Jij gaat die uitdaging met ons aan om FietsNED te laten groeien in het aanbod van serviceconcepten voor consumenten en de zakelijke markt. Voor verschillende serviceproposities voor fietslease, pechhulp en vlootbeheer doorgrond jij de financiële stromen, analyseert en rapporteert deze en richt deze optimaal in de bedrijfsadministratie. Waar ga je mee aan de slag? Binnen de finance afdeling ben jij de spin in het web. Je bekijkt de verschillende diensten die wij als bedrijf hebben en zorgt ervoor dat het proces van order to cash goed inzichtelijk is in de bedrijfsadministratie. Je stelt rapportages op zodat de financiële ontwikkeling van de diensten goed gevolgd kunnen worden door je stakeholders. Daarnaast assisteer je op verschillende vlakken de administratie, van debiteuren beheer tot het afsluiten van de boekhouding. Je brengt de financiële risico’s in kaart en geeft adviezen aan de commerciële collega’s ter verbetering van de financiële presentaties. Je rapporteert aan de finance manager.

1 November 2019 - lees meer ...

Business Controller Sociaal Domein

Wormer - OVER-gemeenten

Wij zoeken een: Business Controller Sociaal Domein Wormer, 28-36 uur per week Wat ga je doen? Vanuit een goed zicht op de volledige financiële situatie in het sociaal domein adviseer, signaleer en communiceer je over de financiële vraagstukken, de bedrijfsvoerings-vraagstukken en heb je de regie over risicomanagement en audittrajecten bij gemeenten. Je bewaakt, controleert en doet verbetervoorstellen voor optimalisering van de financiële processen van het sociaal domein. Je hebt inzicht in de aard, omvang en ontwikkeling van de cliëntenportefeuille en analyseert of deze past binnen de beschikbare middelen, ook heb je zicht op de financiële consequenties van nieuwe inkopen en aanbestedingen. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van tijdige en betrouwbare managementinformatie ten behoeve van een optimale (financiële) bedrijfsvoering. Je stuurt consulenten en backoffice-collega’s aan als het gaat om wat wel en niet goedgekeurd mag worden met betrekking tot facturen en berichtenverkeer. Je vindt het uitdagend om in lastige contexten te opereren en je wilt graag een bijdrage leveren aan een effectieve en beheersbare overheid. Past dit bij jou? Wij zijn OVER-gemeenten. De serviceorganisatie van de gemeenten Oostzaan en Wormerland. Twee gemeenten die bestuurlijk zelfstandig zijn. Ons doel is een klantgerichte dienstverlening die klaar is voor de toekomst. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit Team Financiën, Team Informatievoorziening en Team Ondersteuning. De vacature is ontstaan bij het Team Financiën. De taken binnen dit team zijn onder meer de financiële advisering, het voeren van de financiële administratie, het opstellen van de planning- en control documenten. Het team bestaat uit 12 medewerkers. Uitdagend hierbij is het werken in twee samenwerkende gemeentes met een eigen gemeentelijke bestuurlijke regie en ‘couleur locale’. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.over-gemeenten.nl.

1 November 2019 - lees meer ...

Payroll Adviseur

Amersfoort - Adver Online

Als Payroll Adviseur het verschil gaan maken voor onze klanten? VISMA Raet heeft voor haar locatie in Amersfoort een vacature voor een Payroll Adviseur Medewerkers die op al hun apparaten toegang tot hun salarisgegevens willen? De ontwikkelingen gaan veel te snel om te kunnen 'verstoffen'! Bij VISMA | Raet krijg je die ontwikkelingen als eerste mee. Ons Youforce HR platform kent dagelijks 1,7 miljoen gebruikers en onze payroll engine is goed voor een slordige 10 miljoen salarissen per maand. Dat biedt grote kansen, bijvoorbeeld om mee te praten – en een bijdrage te leveren aan - verbeteringen en optimalisaties van onze eigen, in house ontwikkelde software. En om de Lean-methodiek te ontdekken. In driedelig grijs. Of gewoon in je favoriete trui/T-shirt. VISMA | Raet levert HR en Payroll oplossingen die een verschil maken. Voor klanten. En voor al hun medewerkers. Zo bouw je met ons mee Als Payroll Adviseur in ons Not For Profit team werk je (zoals de naam al zegt) aan onze oplossingen voor de zorg en overheid. In deze rol ben je van a-z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van mutaties voor een eigen groep klanten. Dat doe je niet alleen op kantoor; er vind regelmatig overleg met de klant op locatie plaats. Daarnaast werk je in een multi client omgeving samen collega's voor 1 of meerdere andere klanten, elk met hun eigen CAO's en regelingen. Dat maakt jouw werk uitdagend en divers. Als marktleider in deze sector (en als IT Software bedrijf) is continu willen verbeteren en de Lean-filosofie verankerd in ons DNA. Wij zetten alles op alles om onze klantwaarde te maximaliseren. Als Payroll Adviseur heb jij zelf een belangrijke rol in het realiseren hiervan. Dat doe je door klanten proactief te adviseren, salarisadministratieprocessen streng (maar rechtvaardig) onder de loep te nemen en, als er kansen liggen, daar samen met jouw IT collega's werk van te maken. In deze rol houdt jij je daarnaast bezig met het coachen en begeleiden van junior Payroll Adviseurs, zodat we als team onze dienstverlening steeds verder kunnen verbeteren. Ruimte om door te groeien naar een rol als HCM of Product consultant (denk: sparringpartner van organisaties met meer dan 1.000 medewerkers), Product Owner of Teammanager zijn er genoeg, vele collega's zijn je daarin al voorgegaan. Ook leuk: bij ons werk je niet samen met 'een paar' collega's, maar ruim 200 payroll specialisten. En al die collega's staan open voor jouw ideeën en inzichten!

25 Oktober 2019 - lees meer ...

Filteren