14 vacatures gevonden

Controller

Den Haag - Tweede Kamer der Staten-Generaal

Controller De Tweede Kamer is het hart van de Nederlandse democratie. Hier werken 150 Kamerleden, hun fractiemedewerkers en veel journalisten. Daarnaast wordt het werk van de Kamerleden ondersteund door de ambtelijke Tweede Kamerorganisatie. Ruim 560 collega's ondersteunen het politieke proces direct of indirect en dragen zo bij aan het functioneren van onze democratie. Want de Tweede Kamer is van iedereen en voor iedereen. De Tweede Kamer zoekt een enthousiaste en bevlogen controller! Je levert als controller bij de Tweede Kamer een actieve bijdrage aan het begrotingsproces, geeft integraal advies aan diensthoofden en werkt mee aan de doorontwikkeling van managementinformatie. Zo ziet jouw baan eruit De taken en verantwoordelijkheden van een controller zijn divers, afwisselend en uitdagend. Zo kent de Tweede Kamer - naast diensten die het parlementaire proces direct ondersteunen - een eigen Restaurantbedrijf, Facilitaire dienst, Beveiligingsdienst en ICT-organisatie. Verder • ben je intermediair tussen de Tweede Kamerorganisatie en de leveranciers van de applicaties die wij gebruiken; • adviseer je, gevraagd en ongevraagd, de diensten over de sturing en (risico)beheersing van de bedrijfsprocessen; • denk je mee met de interne auditor over operational audits gericht op o.a. general IT controls, (informatie)beveiliging en materieel beheer. Je werkt als controller bij de Tweede kamer in een dynamische en politieke omgeving. In je werk is daarom goede communicatie naar andere diensten belangrijk. Daarbij werk je veel samen met de andere controllers.

9 September 2020 - lees meer ...

Medewerker Financiele Administratie

Best - Verano

Medewerker Financiële Administratie 40 uur Je hebt affiniteit met alles wat met financiën te maken heeft. Je hebt de ambitie om op termijn door te groeien naar een rol als (assistent van de) financieel manager, maar beseft dat je daar nog veel voor moet leren. Je bent daarom bereid je handen uit de mouwen te steken en je bijdrage te leveren aan de dagelijkse boekhoudkundige taken. Je bent nieuwsgierig en flexibel en vindt het leuk om bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie. Waarom werken bij Verano® en haar gelieerde organisaties? Verano B.V. is een onderdeel van de holding Alcré B.V. Verano® is toegewijd, aan haar werknemers en aan haar klanten. Samenwerken, beloftes nakomen, wederzijds vertrouwen en respect staan centraal binnen onze no-nonsense cultuur. Binnen Verano® en haar gelieerde organisaties kun jij jezelf zijn en invulling geven aan jouw ambities. Deze bedrijven kennen een brede diversiteit in activiteiten en branches. Hoe ziet het team eruit? Je werkt nauw samen met de financieel managers en met je collega’s van de financiële administratie. Hoe kan jou dag eruit zien? Je begint je dag met het openen van je mail box op de locatie in Best. Je werkt je mailbox bij waarna je de taken debiteuren beheer van je collega die op vakantie is overneemt. Na de lunch pauze rijd je richting Veghel om de bankrekening te verwerken en de maandelijkse financiële cijfers na te kijken. Je merkt enkele zaken op en bespreekt deze met de financieel manager. Jullie besluiten samen om een opvallend verschil verder uit te gaan zoeken. Je taken en verantwoordelijkheden als Medewerker Financiële Administratie: • Het analyseren van maandelijkse cijfers (gelieerde ondernemingen). • Het analyseren van project resultaten (gelieerde ondernemingen). • Het verwerken van bankmutaties. • Het uitvoeren van debiteuren- en crediteurenbeheer. • Het onderhouden van contacten met debiteuren en crediteuren. • Het beheren van de kas en de declaraties. • Het verwerken van creditcard uitgaven. • Het factureren en doorbelasten van kosten. • Het controleren en beheren van tussenrekeningen.

9 September 2020 - lees meer ...

Account Payable Associate

Hoofddorp - ASICS Europe BV

Job purpose The purpose of this function is to correctly, timely and efficiently execute the Accounts Payable Associate function for the administrations performed by the Financial Shared Service Centre of ASICS Europe BV in Hoofddorp. The FSSC is performing the administration for the Headquarter, several distribution centres in Europe and Africa, performing the administration of several subsidiaries of ASICS Europe BV and performing the administration of ASICS E-commerce. Position in the organisation Reports to the Team leader AP. In absence, you’re replaced by the Accounts Payable Senior for tasks that cannot be postponed. Responsibilities Accounts Payable administration - Processing Non-PO invoices in multiple languages and currencies - Processing PO invoices in multiple languages and currencies - Ensure on-time invoice approvals - Review Vendor Master data - Assist business partners with inquiries - Overseeing relationships with suppliers - Resolution of supplier invoicing and payment issues across the International entities - Review, analyze, and respond to external/internal supplier inquiries and perform supplier statement of account - reconciliations - Identify VAT/Tax requirements - Maintaining Open Items in AP Subledger - Assist with Month End Accruals - Reconciliation AP Subledger vs General Ledger (Monthly) - Perform other duties and ad hoc projects as assigned - Assist Team Lead with monthly close - Ensure compliance with all financial policies and procedures Job requirements - Relevant working experience in an international environment (also through internships/graduate roles) - User experience of financial software packages (SAP) - Proficient in Excel and ERP systems - Understanding of SOX compliance rules and guidelines is a plus - Understanding of P2P flow is a plus - Highly motivated with the ability to work independently - Able to work with high volume of transactions in a fast-paced environment - Able to maintain a high level of accuracy in preparing and entering financial information - Forward looking thinker who can articulate the need for and implement process improvements - Fluent in English, any other EU language is a plus What ASICS offers you: - Opportunity to join an open progressive sports oriented flat organization where individuals can make a real difference - The possibility to give your personal input and develop yourself within our company - Participation in our EMEA bonus scheme - Employee discount on ASICS and Onitsuka Tiger products - A career path which spans over multiple countries We look forward to receiving your application online via the 'Apply' button.

8 September 2020 - lees meer ...

Salarisadministrateur

Waalwijk/Amsterdam - Incomme BV

Incomme heeft voor haar locatie in Waalwijk een vacature voor een Salarisadministrateur met ambitie Over de functie van Salarisadministrateur We zijn op zoek naar een salarisadministrateur met ambitie voor onze vestiging in Waalwijk. Dit houdt in dat je werkzaamheden een stapje verder gaan dan die van een ‘gewone’ salarisadministrateur. Wat je dan doet als salarisadministrateur met ambitie bij Incomme? Aan de ene kant bestaan je werkzaamheden uit het verwerken van salarissen samen met onze klanten. We geven klanten waar mogelijk de touwtjes in handen, dus dat betekent dat je vooral controleert en mutaties invoert waar onze klanten zelf niet uit komen. En dat je klanten adviseert over hoe zij zoveel mogelijk zelf kunnen doen en hoe de salarisverwerking waar mogelijk geautomatiseerd kan worden. Het inrichten van nieuwe klanten en het doorvoeren van wijzigingen met betrekking tot wet en regelgeving horen ook bij jouw taken. Daarnaast ben je supportmedewerker. Dagelijks krijgen we een groot aantal vragen binnen van onze klanten. Die beantwoord je meestal telefonisch of per e-mail, maar soms ook op locatie bij de klant. Vragen gaan eigenlijk over alles rondom de HR- en salarisadministratie, bijvoorbeeld over de werking van de salarispakketten die we ondersteunen, wet en regelgeving of uitbreiding van de dienstverlening. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je mag bijvoorbeeld mede bepalen hoe je je kennis op peil houdt en of je je specialiseert in specifieke branches of dat je juist een brede kennis ontwikkelt. Samen zorgen we er met z’n allen voor dat we 2 jaar voorop lopen op de markt!

8 September 2020 - lees meer ...

Budgetbeheerder Schulddienstverlening

Veenendaal - Gemeente Veenendaal

Gemeente Veenendaal zoekt voor het team Bijstand, Re-integratie en Participatie Budgetbeheerder Schulddienstverlening (425-EW) Voor 28 uur in de week. De gemeente Veenendaal richt per 1 januari 2021 voor de gemeenten Veenendaal, Rhenen en Renswoude een cluster Schulddienstverlening in dat bestaat uit consulenten schulddienstverlening (SDV) en budgetbeheerders SDV. Daarnaast zijn er enkele ondersteunende- en adviserende functies, zoals een kwaliteitsmedewerker en een verbindingsofficier. Het cluster richt zich op de uitvoering van de Wet gemeentelijke Schulddienstverlening (Wgs), aanpalende regelingen en de beleidsdoelen waarbinnen een doorontwikkeling in de dienstverlening wordt vormgegeven. De budgetbeheerder SDV houdt zicht binnen de uitvoering van de Wgs bezig met financiële- en administratieve werkzaamheden voor inwoners die aangewezen zijn op Schulddienstverlening. Je werkt mee aan het in evenwicht houden van inkomsten en uitgaven van de klant, binnen de afspraken die daarover gemaakt zijn tussen klant en klantmanager SDV en welke zijn vastgelegd in het plan van aanpak. Je hebt contact met klanten en onderhoudt korte lijnen met de klantmanagers en andere collega’s op het gebied van Werk en Inkomen en overige binnen het sociaal domein. In voorkomende gevallen heb je contacten met andere hulpverleners of instanties die betrokken zijn bij de klant. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig inrichten van een zorgvuldige administratie waarbinnen per klant de inkomsten en uitgaven, zoals vaste lasten, worden geboekt en de klanten per week of maand zijn geld voor boodschappen ontvangt. Maandelijks verstrekt u de klant een overzicht van de gedane betalingen of krijgt hij daar zelf digitaal inzicht in. Je denkt – indien nodig - mee met de inwoner en consulent SDV over oplossingen in geval van crisis, je geeft budgetadviezen en hebt daarbij oog voor preventieve maatregelen. Jij bent er voor de cliënten en weet op een creatieve manier lastige situaties op te lossen. Deze functie maakt onderdeel uit van een multidisciplinair cluster waarbinnen ook het klantmanagement SDV wordt uitgevoerd. Binnen het cluster zijn de collega’s gezamenlijk verantwoordelijk voor de klantgroep en de te behalen resultaten. Jouw taken • Verantwoordelijk voor het inkomensbeheer, betalingsverkeer en leveren van financiële overzichten m.b.t. klanten; • Het beheer van een caseload van klanten d.m.v. het bewaken van de voortgang van het plan van aanpak op financiële aspecten; het periodieke uitvoeren van financiële heronderzoeken is hier onderdeel van; • Informatieve vragen van klanten of betrokken externe partijen beantwoorden per mail, telefoon of persoonlijk gesprek; daarbij rekening houdend met de privacybeschermende maatregelen; • De klant helpen bij het inzichtelijk krijgen en blijven houden van zijn inkomsten en uitgaven; • Uitvoering schuldregeling; • Verwerken van besluiten en mutaties in systemen; • Knelpunten in het budget signaleren en oplossingen (mee) bedenken; • Verwerken van signalen uit projecten of samenwerkingsafspraken met partners; • Verzamelen en distribueren van binnenkomende post, website, mails e.d.; • Administratieve werkzaamheden na melding om daarna de consulent SDV tot een zo snel mogelijke en succesvolle intake te laten komen (denk aan uitnodiging voor gesprek, reservering locatie, meesturen informatie set en checklist mee te nemen documenten, machtigingen, volledigheid documenten, invoer in cliëntvolgsysteem e.d.); • Je werkt nauw samen met je collega’s consulent SDV, kwaliteitsmedewerker, verbindingsofficier en beleidsmedewerker; • Uitvoeren van het functionele applicatiebeheer; • Behandeldossiers completeren en overige archiefwerkzaamheden.

27 Augustus 2020 - lees meer ...

Administratief medewerker verkoop

Assen - CURA Glass

CURA Glass Assen bedient de markt in Noord- Nederland. Bij CURA Glass Assen werken 18 medewerkers nauw samen in een laagdrempelige en open cultuur. We hebben een eigen productie en logistieke afdeling. Teamspirit , kwaliteit , flexibiliteit en veiligheid staan hoog bij ons in het vaandel. Administratief medewerker verkoop 39 uur, Fulltime Functiebeschrijving Ben jij een toptalent op het gebied van orderinvoer, kun je feilloos de facturen van leveranciers controleren, onze bokkenregistratie bijhouden en hierover contact met onze klanten onderhouden? Vind je het daarnaast leuk om van allerlei facilitaire en administratieve zaken voor ons bedrijf te regelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

21 Augustus 2020 - lees meer ...

Financieel Administratief Medewerker

Diemen - America Today

America Today is altijd op zoek naar Energetic, Approachable en Responsible crew die ons team helpt versterken! Je bent altijd customer focused, een echte team player met passie voor America Today. Voor onze afdeling FINANCE zijn wij per direct op zoek naar een: Financieel Administratief Medewerker 38 uur | Diemen America Today biedt sinds 1989 student must haves, geïnspireerd door Amerikaanse cultuur. We zijn internationaal actief en bouwen continue aan onze omnichannel strategie door actief te zijn op plaatsen waar de doelgroep aanwezig is. Dit is in het straatbeeld met fysieke stores, op de campus, op evenementen, maar ook online via onze websites en partners. Onze organisatie is volop in ontwikkeling en op FINANCE draag je ook bij aan het realiseren van de positionering van America Today als sterk internationaal merk. Je bent onderdeel van een jong, enthousiast team dat midden in de organisatie staat. Je rapporteert aan de Manager Accounting en je werkt nauw samen met collega’s binnen, maar ook buiten het Finance team. Je werk bestaat uit de controle op de geldstromen vanuit diverse verkoopkanalen, een correcte verwerking van facturen en de nacalculatie op ingekochte goederen. Dit uiteraard in goede samenwerking met het Finance Team. Job omschrijving: • Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van kosten- en goederenfacturen; • Je signaleert onregelmatigheden in het grootboek en indien nodig onderneem je actie; • Je neemt processen nog eens onder de loep en past ze aan waar nodig; • Je bent back up voor je Finance collega’s en pakt waar nodig taken over van de Financial Accountant; • Je leest de winkeldagafrekeningen dagelijks in; • Je doet Interne controle t.b.v. de stores (uitgaven/retouren/kasverschillen) voor wat betreft interne fraude; • Je controleert de webshopmutaties van ons eigen kanaal, maar ook van de externe kanalen; • Je werkt samen met de afdeling Sales door middel van analyses en rapportages over geconstateerde verschillen op de geldstromen; • Je behandelt de store administratie (post vanuit de stores); • Verzorgen van de nacalculatie van goederenfacturen; • Je controleert de geldstromen van zowel de stores als onze onlinekanalen; • Je maakt periodieke balansspecificaties.

21 Augustus 2020 - lees meer ...

Financieel Adviseur Mobiel Klantteam Eindhoven / Tilburg

Eindhoven - SNS

Financieel Adviseur Mobiel Klantteam Eindhoven / Tilburg De maatregelen rondom COVID-19 hebben helaas ook impact op onze sollicitatieprocedure. Meer informatie vind je hier of neem bij vragen contact op met de recruiter. Zo ziet jouw baan eruit Voor SNS staat persoonlijk contact op één. Jij bent de financieel adviseur in één van onze winkels ergens in het land. Als Financieel Adviseur bij het Mobiele Klantteam ga jij een relatie aan met onze bestaande en nieuwe hypotheekklanten. Het Mobiele Klantteam van SNS is de vliegende brigade waar de collega’s van SNS een beroep op kunnen doen als er hulp nodig is in de winkels van SNS. Je kunt hierbij denken aan ziekte, zwangerschapsverlof, overlappende vakanties of drukke tijden in verband met bijvoorbeeld een goede actie, maar ook aan situaties waarin extra kennis of expertise nodig is. Het team bestaat uit Financieel Adviseurs en Persoonlijke Adviseurs (Hypotheken) die in loondienst zijn van SNS en worden ingezet in verschillende SNS Winkels door het hele land. Als Financieel (Hypotheek)adviseur help je klanten met financiële vraagstukken in de breedste zin van het woord. Voornamelijk geef je advies over hypotheken. In deze rol bouw je lange termijn relaties op met bestaande klanten en genereer je actief nieuwe klanten. Je bent en voelt je mede commercieel verantwoordelijk voor de omzet in je team. Het werken als Financieel (Hypotheek)adviseur is bij SNS echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf verantwoordelijke beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. Jouw kwaliteiten Je bent klant- en resultaatgericht, kan goed luisteren, in staat zelfstandig te werken en neemt graag het initiatief. Geen vraag of probleem is voor jou te moeilijk of onhaalbaar. Ook ben je in het bezit van adviesvaardigheden (inventariseren, analyseren, adviseren en nazorg). Door snel te schakelen ben jij in staat iedere klant te helpen met zijn/haar vraagstuk. Tevens ben je flexibel en beschik je over een gezonde dosis aanpassingsvermogen. Herken jij je in deze omschrijving, dan zoeken we jou! Je hebt - HBO werk- en denkniveau - Recente ervaring met het geven van financieel (hypotheek)advies, Figlo advies is een pré. - In het bezit van een geldig certificaat WFT Basis, WFT Hypotheken incl. vermogen. Bij voorkeur ook WFT Inkomen en WFT Schade Particulieren. - Diploma Erkend Hypothecair Planner (EHP/LHP) of de bereidheid om binnen 1 jaar tijd na indiensttreding te behalen - Flexibel inzetbaar vanuit huis. Je woont in de omgeving van Eindhoven / Tilburg. - *We kunnen alleen sollicitaties in behandeling nemen indien je in het bezit bent van de vereiste WFT certificaten en deze kunt aantonen. Solliciteren? Je kan solliciteren door op de ''Solliciteer'' button te klikken. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jan Westerink, Manager Klantteam, 06-20784514.

5 Augustus 2020 - lees meer ...

(Junior) Medewerker Financiën

Raalte - Gemeente Raalte

In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Het is hier fijn wonen, werken en recreëren. Daar werken we samen hard aan. Om ervoor te zorgen dat we ons werk goed kunnen doen is het belangrijk dat de financiën op orde zijn. Om ons team te versterken zoeken wij een (Junior) Medewerker Financiën Voor 32-36 uur per week Wat ga je doen als Junior Medewerker Financiën Jij ondersteunt de financieel administratieve processen van de gemeente Raalte. Samen met je collega’s zorg jij voor een tijdige en correcte vastlegging en verwerking van onze financiële gegevens. Je bent onderdeel van het cluster Financiën. Geen dag is hetzelfde. Jouw functie is breed en uitdagend. Jij houdt je bezig met het voorbereiden, assisteren en uitvoeren van allerlei verschillende werkzaamheden. Denk aan het opstellen van financiële overzichten, het verrichten invoer- en controlewerkzaamheden en het uitvoeren van interne regelingen. Je hebt gevoel voor cijfers en weet je weg online goed te vinden. Ken je een systeem nog niet? Geen probleem, jij maakt het binnen no-time je eigen. Je wordt enthousiast van een uitdaging en hebt een eigen, frisse kijk op zaken. Jij komt met creatieve ideeën en dat juichen wij van harte toe. En natuurlijk geven wij je ook de ruimte om deze ideeën tot uitvoering te brengen.

2 Juli 2020 - lees meer ...

Assistant Accountant

Woudenberg - Cannondale

Assistant Accountant Woudenberg Impassioned by the goal of delivering high-performance products to both the professional athlete and the recreational cyclist, Cycling Sports Group encompasses several powerhouse Cycling brands, including Cannondale, GT, Charge, and Fabric. Cycling Sports Group is proud to present a truly unique and powerful portfolio of cycling brands to the market, continually striving to evolve through the very best products and service available today. Overview As a member of the Finance team, you will be responsible for performing daily transactional Finance, Financial Reporting, Internal Control & Compliance activities for CSG Europe in close cooperation with the Finance Manager and Corporate Finance. Responsibilities Analyze and provide reports to the Finance Manager: Profit- and loss, Balance sheet, Cash flow performance versus budgets and prior forecasts. Identifying, analyzing and communicating risks and opportunities to the Finance Manager on a timely basis as well as ensuring any accounting/reporting issues are cleared up in a timely manner and strive for continuous improvement. Perform month-end closing procedures to ensure appropriate and accurate financial accounting and reporting including preparation of group reporting’s. Manage lease car process. Prepare supplier payment proposals and process these. Support the Finance team in the treasury process. Monitoring suspense accounts and follow up on any issues noted. Support other Finance tasks as required or assigned throughout the year. Collaborate and facilitate the necessary data for reporting and audit purposes. Follow internal controls and company policies as set by CSG and job function. Contribute to the success of CSG by leading or assisting with other projects and tasks as assigned continuously striving for improvement.

17 Juni 2020 - lees meer ...

Tax Accountant

Woudenberg - Cannondale

Tax Accountant Woudenberg Impassioned by the goal of delivering high-performance products to both the professional athlete and the recreational cyclist, Cycling Sports Group encompasses several powerhouse Cycling brands, including Cannondale, GT, Charge, and Fabric. Cycling Sports Group is proud to present a truly unique and powerful portfolio of cycling brands to the market, continually striving to evolve through the very best products and service available today. Overview As Tax Accountant you will be responsible for all tax compliance and reporting activities for CSG Europe. You will be reporting to the Finance Manager and will be working closely together with the Supply Chain and Assembly Operations regarding customs topics. Responsibilities Managing the tax legal structure for CSG Europe. Managing and execute the legal structure reporting for the CSG Europe. Managing and execute the corporate income tax calculations and filings for CSG Europe and its subsidiaries. Managing and execute the VAT calculations and filings for CSG Europe and its subsidiaries. Prepare the required industry/government reporting (CBS, Intrastat, etc.). Managing the reclaim process for foreign VAT in countries where we don’t have a VAT-registration. Managing the customs duty process and function as internal AEO customs officer. Consult external tax advisors where needed for 3rd party support. Identifying, analyzing and communicating risks and opportunities to the Finance Manager on a timely basis as well as ensuring any accounting/reporting issues are cleared up in a timely manner and strive for continuous improvement. Provide support in month-end closing procedures to ensure appropriate and accurate financial accounting and reporting including preparation of group reporting’s regarding the topics described above. Follow internal controls and company policies for each tax category as set by CSG and job function. Contribute to the success of CSG by leading or assisting with other projects and tasks as assigned continuously striving for improvement.

17 Juni 2020 - lees meer ...

Credit Coordinator (German speaking)

Woudenberg - Cannondale

Credit Coordinator (German speaking) Woudenberg (NL), fulltime Impassioned by the goal of delivering high-performance products to both the professional athlete and the recreational cyclist, Cycling Sports Group encompasses several powerhouse Cycling brands, including Cannondale, GT, Charge, and Fabric. Cycling Sports Group is proud to present a truly unique and powerful portfolio of cycling brands to the market, continually striving to evolve through the very best products and service available today. Overview As a Credit Coordinator, you are responsible for building strong relationships with our dealers and business partners to ensure all invoices are paid in terms of our contracts. You’re the main point of contact for all invoice related issues. You are committed to going the extra mile and making sure your team is engaged, committed, and comfortable with their work. Together with your team you ensure that partners and dealers are supported while continuing to improve our services and products. Responsibilities Be an integral contributor to the credit and billing processes. Controlling the credit limits and monitoring the overdue debtors. The coordination of the daily tasks of the Credit Control team. Working closely with the Sales department regarding all account receivables. Other duties as may be assigned throughout the year. Follow internal controls and company policies as set by CSG and job function. Contribute to the success of CSG by leading or assisting with other projects and tasks as assigned.

10 Juni 2020 - lees meer ...

Operations Controller

Oldenzaal - Cannondale

Operations Controller Oldenzaal, fulltime Overview As Operations Controller you will be responsible for performing operations control activities for CSG Europe towards the Supply Chain. You will be reporting to the Finance Director and will be working closely together with the Supply Chain and Assembly Operations. Responsibilities Responsible for annual budgeting and forecasting process supporting the Supply Chain and Assembly Operations. Set standards for production, labor and warehousing. Analyzing production results vs KPI’s/targets and come up with recommendations for further improvements. Managing the inventory costing process throughout the model year of our products. Provide support to the Operations Team and Finance Director in making a “make” or “buy” decision of the products included in our product portfolio. Set standards for inbound and outbound freight activities including monitoring of actuals vs standards. Purchase price variance accounting and analysis including closely working together with Purchase for solving differences. Identifying, analyzing and communicating risks and opportunities to the Finance Director on a timely basis as well as ensuring any accounting/reporting issues are cleared up in a timely manner and strive for continuous improvement. Provide support in month-end closing procedures to ensure appropriate and accurate financial accounting and reporting including preparation of group reporting’s regarding the topics described above. Follow internal controls and company policies as set by CSG and job function. Contribute to the success of CSG by leading or assisting with other projects and tasks as assigned continuously striving for improvement.

29 Mei 2020 - lees meer ...

Credit and Collection Representative

Woudenberg - Cannondale

Credit and Collection Representative Woudenberg, fulltime Overview In this role, you are primarily responsible for following up on the open invoices of our dealers. You know how to find your way flawlessly in our processes, the organization, and SAP system. In your role, you remind our dealers in a professional and customer-friendly manner about their open invoice(s). Where necessary, you link up with colleagues to further substantiate the posts. On the other hand, you also know how to connect with our external partners should it come to a collection process. Physical Demands: Working conditions are normal for an office environment. Must be able to sit for extended periods of time. Must be able to use a computer keyboard and view a monitor for extended periods of time. Responsibilities Responsible for received Check and Book paid bills. Checking bank balances on a daily basis. Interact with the Credit Coordinators in order to resolve any account differences in amounts paid by our dealers. Obtain any missing information and keeping Credit Coordinators fully informed. Preparing direct debit collection files to be sent to the bank. Monitoring direct debit cancellations and contact credit coordinators about the following steps. Ensuring all banks are booked on time daily. Other duties as may be assigned throughout the year. Follow internal controls and company policies as set by CSG and job function. Contribute to the success of CSG by leading or assisting with other projects and tasks as assigned.

29 Mei 2020 - lees meer ...

Filteren